Advertentie op Airbnb

Wij maken een wervende advertentie voor je aan op Airbnb en schrijven een pakkende advertentietekst. We nemen goede foto’s van je woning zodat je advertentie voorzien is van goed ondersteunend beeldmateriaal. Heb je al een advertentie op Airbnb? Geen probleem. Wij nemen het beheer ervan graag van  je over en passen ‘m aan waar nodig.

Foto's van je woning

Om de advertentie van je woning te ondersteunen met goed, uitnodigend beeldmateriaal maken we mooie foto’s. We komen met een professionele fotograaf bij je langs. De fotograaf is gespecialiseerd in het fotograferen van huizen en interieur.

Voorafgaand aan de shoot zetten bloemen op de eettafel, maken de bedden strak op en zorgen voor een mooie, frisse set handdoeken. Zo komt jouw interieur goed tot zijn recht. Na afloop krijg jij de digitale foto’s cadeau.

Advertentie op meerdere platformen

We bieden je woning aan op meerdere advertentiesites. Vaak gebruiken we Airbnb, maar we gebruiken ook booking.com, Wimdu en Expedia. Zo heeft de advertentie goed bereik en zorgen we voor maximale bezetting.

Jouw potentiële huuropbrengst weten?

Start typing and press Enter to search