AIRBNB SERVICE AMSTERDAM

Myhomebnb - de Airbnb Service in Amsterdam

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zullen je niet spammen of je gegevens doorgeven aan derden. Wel wordt er contact met je opgenomen door een persoonlijke bnb manager om je te adviseren.

Myhomebnb - Airbnb service Amsterdam

Myhomebnb is een Airbnb management bureau. Wij bieden een volledig hospitality pakket om je huuropbrengst uit vakantieverhuur een flinke boost te geven. Jij geeft de verhuurperiodes aan, wij doen de rest.

Verdubbel uw huuropbrengst

Short stay verhuur genereert in het algemeen 50 – 100% meer huuropbrengst dan long stay verhuur.

Zonder gedoe

Wij beheren je advertenties op de verhuur websites zoals Airbnb en wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt verhuren.

Flexibel

Jij kiest de periodes waarin je je woning wilt verhuren. Geen jaarlijkse abo’s of verborgen kosten.

Wat is er inbegrepen in onze Airbnb Management service?

Inschrijving en advertenties

Inschrijving en optimalisatie van de advertentie van je woning op meerdere verhuur platforms. Hierbij is professionele fotografie inbegrepen, om ervoor te zorgen dat je woning opvalt.

Sleutelservice en Check-In

Wij bieden je gasten 24/7 een persoonlijke check-in met sleuteloverdracht en beantwoorden alle vragen over de woning zodat je gasten verzekerd zijn van een goed begin van hun verblijf.

Maximale bezetting

Myhomebnb monitort en maximaliseert de verhuur van je woning en de bijbehoren verhuur-opbrengst, daar hebben wij onze expertise en methoden voor. Wij gaan hard voor je aan de slag omdat elke nacht telt dat je woning verhuurt is.

Professionele schoonmaak

Na elk verblijf komt onze schoonmaakservice langs zodat je woning er voor elk verblijf er weer schoon en netjes uitziet. Wij voorzien in het dagelijkse onderhoud zodat u nergens naar hoeft om te kijken.

Schoon linnen en handdoeken

Voor elk verblijf verschonen wij het linnengoed en de handdoeken, altijd schoon en fris. Toiletartikelen en essentiële voorzieningen worden bijgevuld na elk verblijf om een goede ervaring door gasten te garanderen en goede recensies te genereren voor je woning.

24/7 ondersteuning voor gasten

Wij dragen zorg voor alle communicatie met je gasten, van begin tot eind. Voor de gasten is er een lokale contactpersoon die hen helpt met eventuele problemen of zaken die zich voor zouden kunnen doen.

Mail ons of bel ons op +31 6 558 70 776

Onze Airbnb verhuurders aan het woord:

Peter

Myhomebnb blijft geweldig werk leveren voor de verhuur van mijn appartement op Airbnb. Ze zorgden voor alles zodat ik zorgeloos op vakantie kan. Ik verdien mijn rekeningen en hypotheek makkelijk terug en houd zelfs nog extra over. Een absolute aanrader!

Ellen

Myhomebnb was fantastisch! Ik heb gebruik gemaakt van hun diensten om mijn woning onder te verhuren omdat ik een anderhalve maand weg was. Ze maakten prachtige foto’s van mijn interieur en creëerden aantrekkelijke profielen op verhuur sites. Toen wist ik dat ik de juiste mensen had ontmoet. Alle verzoeken werden snel in behandeling genomen en de check-ins en checkouts verliepen zonder enkel probleem.

Marijke

Myhomebnb managed mijn appartement in Amsterdam  Ze zijn erg flexibel en begrijpen de zaken die zich voordoen in tussen verhuur en huurder in relatie tot Airbnb. Dus als je een betrouwbaar iemand zoekt om de verhuur van je woning te managen die zich inleeft in jouw situatie – dan is Myhomebnb wat voor jou!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zullen je niet spammen of je gegevens doorgeven aan derden. Wel wordt er contact met je opgenomen door een persoonlijke bnb manager om je te adviseren.

Amsterdam

Amsterdam blijft maar groeien als vakantiebestemming en ontvangt jaarlijks miljoenen bezoekers. De hoofdstad is een bestemming die gedurende het hele jaar erg in trek blijft. Tijdloze toeristen-treklijsters zoals De Dam, Het Stedelijk Museum, het Van Gogh museum en het Anne Frank Huis zijn populair onder zowel families als stellen. De hop-on-hop-off bustours zijn een goede manier voor bezoekers om de hoofdstad te verkennen.

Amsterdam heeft tevens een functie als hub vanwaar andere steden en attracties bezocht kunnen worden zoals de steden Rotterdam en Utrecht of bijvoorbeeld de Keukenhof.

Omdat Amsterdam zoveel te bieden heeft is er een zeer goede markt voor short stay verhuur en Myhomebnb – Airbnb service Amsterdam biedt optimaal bnb management voor de verhuur van jouw woning.

Start typing and press Enter to search