Bepalen van je verhuurprijs

We bepalen samen samen met jou de verhuurprijs waarvoor je je woning aan wilt bieden. We begrijpen dat je een zo hoog mogelijke prijs per nacht wilt ontvangen. We bekijken samen welke huurprijs reëel is voor de woning. Deze kan natuurlijk per seizoen verschillen. Uitgangspunt is de hoogste verhuuropbrengst bij maximale bezetting.

Waar is mijn verhuurprijs van afhankelijk?

De ene woning is de andere niet. Je aanbevolen verhuurprijs is afhankelijk van diverse factoren zoals locatie, oppervlak, uitzicht, aantal bedden en bijvoorbeeld extra’s zoals gebruik van fietsen. Hieronder een lijst van factoren die een rol spelen bij de bepaling van je verhuurwaarde.

Reviews & Rating

Een belangrijk onderdeel van verhuur via advertentiesite’s als airbnb is de rating van je woning. Hoe waarderen jouw gasten hun verblijf? Natuurlijk zorgen wij voor tevreden gasten. Wij vragen onze gasten altijd een review achter te laten over je woning waarin zij hun waardering aangeven. Heb je meerdere goede reviews ontvangen? Dan kunnen we de verhuurprijs van je woning al iets verhogen.

Locatie

Natuurlijk is de locatie van je woning essentieel voor de verhuurprijs. Toeristen verblijven vaak rond het centrum. Toch zijn veel toeristen op zoek naar die unieke locatie waar zij zich even Amsterdammer voelen. Dat kan op de grachten, maar ook in een klassiek huis in Zuid, moderne loft op Ijburg of dijkhuis in Noord. Ongeacht de locatie van jouw woning binnen Amsterdam, wij zorgen voor verhuur tegen een optimale prijs.

Aantal bedden

Als je meer gasten een slaapplek biedt, kunnen we je woning voor een hogere verhuurprijs aanbieden. We overleggen het maximaal aantal gasten of stellen met je voor we beginnen. Je zorgt zelf dat er voor elke gast een bed of bedbank is.

Interieur

Het interieur van je woning is belangrijk. Een stijlvol interieur geeft sfeer. Gasten willen deze sfeer beleven. Of jouw interieur nu strak en modern is, bohemian of meer industrieel; onze foto’s zorgen ervoor dat elke stijl tot zijn recht komt. En dat zie je terug in jouw verhuurprijs.

Seizoen

Traditioneel telt de zomer als het hoogseizoen. Maar ook in de lente bezoeken veel toeristen onze stad en is de vraag naar vakantiewoningen hoog. Natuurlijk kunnen we jouw woning tijdens elk seizoen goed verhuren, maar tijdens het hoogseizoen mag je je verhuurprijs wat verhogen.

De echte piek zien wij tijdens feestdagen en evenementen. Vind jij het niet erg Amsterdam te verlaten tijdens oudejaarsavond, ADE, koningsdag of gay pride? Dan mag je rekenen op een behoorlijke opbrengst voor verhuur van je woning.

Extra's

Kunnen gasten in jouw huis genieten van de sauna? Gebruik maken van een vergaderruimte? Pizza bakken in de houtoven? Of biedt je woning ander bijzondere extra’s? Dat maakt je woning extra bijzonder.

Jouw potentiële huuropbrengst weten?

Start typing and press Enter to search