Bnb Management Amsterdam

Myhomebnb – Bnb management service in Amsterdam

Je woning verhuren via Airbnb

Delen is een tegenwoordig een duidelijke trend. Het wordt steeds interessanter om je woning te verhuren. Je kunt er prima wat mee bijverdienen. Maar als je geld wilt verdienen met short stay verhuur is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de regelgeving. Particuliere verhuur heeft de laatste tijd een geweldige groei doorgemaakt, en de bijbehorende regelgeving voor verhuur ontwikkelt zich daarmee ook. Ga je je eigen woning verhuren, dan wil je uiteraard dat dit proces zorgeloos verloopt. Wees daarom goed op de hoogte van de huidige regels. Hierna volgt meer informatie mbt het verhuren van je woning.

Beginnen met verhuren op airbnb

We zeggen het nog maar eens. Zorg dat je alle alle regelgeving kent met betrekking tot het verhuren van je woning. Er is veel over geschreven en de regelgeving is aan continue verandering onderhevig. De laatste ontwikkelingen en alle basis regelgeving vermelden we op onze website.

Ingaand in 2019, 30 dagen max verhuur

Aanvankelijk mocht je 60 dagen per jaar je woning verhuren via platformen als airbnb. In 2019 gaat de nieuwe regelgeving in die bepaalt dat nog slechts 30 dagen per jaar je woning mag verhuren. Dit heet ook wel vakantieverhuur. Maximaal 4 gasten zijn per verblijf toegestaan. Als je meer dan 30 dagen je woning wilt verhuren moet je een Bed & Breakfast vergunning aanvragen. Als je de vergunning krijgt mag je een ruimte die je over hebt verhuren aan toeristen. Dat kan bijvoorbeeld een logeerkamer zijn. Amsterdam wil hiermee de overlast van toeristen in de stad beperken en meer controle op de short stay markt krijgen.

Bnb Management Amsterdam – Myhomebnb
Meer weten over onze Airbnb host service?

Mail ons of bel ons op +31 6 558 70 776

Bnb management voor short stay verhuur

Huurprijsbepaling

Dynamische huurprijsbepaling – bnb management
Ons team van bnb managers stelt continu je huurprijs bij en zorgt voor een optimale verhuuropbrengst afhankelijk van je verhuurperiode. We berekenen de beste huurprijs voor een bepaald moment en stellen die bij als dat nodig is. Zo creëren we optimale bezetting van je woning.

 

Adverteren & Promoten – bnb management
Myhomebnb zorgt voor advertenties van je woning op alle mogelijke verhuur platforms. We zien erop toe dat je woning overal voorkomt in de zoekresultaten. Van de bekendste zoals Airbnb tot de minder bekende, zoals Wimdu.

Perfecte host service

Perfecte host service
Wij checken je gasten persoonlijk in, geven een korte rondleiding en geven desgevraagd tips over wat er te doen is in de buurt. We doen de sleuteloverdracht en zorgen dat we altijd bereikbaar blijven voor je huurders.

 

Na verhuur
Nadat je huurders vertrokken zijn maken wij je woning weer helemaal in orde voor eventuele volgende huurders of voor jou wanneer je terug komt. Laat ons het bnb management doen zodat jij zorgeloos je woning in Amsterdam kunt verhuren.

Verhuur je woning – Bnb management Amsterdam

Afgelopen jaren beoordeelden gasten van short stay appartement die we beheren de woningen met een gemiddelde van 8,8 op een schaal van 10. De gemiddelde huurprijs per nacht lag ongeveer op €200,- per nacht met een bezettingsgraad van zo’n 86%.

Ben geïnteresseerd in het verhuren van je woning in Amsterdam voor vakantieverhuur? Laten we eens praten. We leggen je graag nog eens uit hoe wij voor jou bnb management kunnen doen en dat je daarmee zorgeloos en efficiënt je woning kunt verhuren.

Hoe bepalen we je doelgroep?

We kijken naar verschillende zaken als het gaat om het bepalen van je doelgroep. Wellicht weet je zelf wel een bepaald type gast in gedachten aan wie je je woning wilt verhuren. Maar ook locatie speelt een rol, net zoals de layout van je woning (hoeveel slaapkamers heb je ter beschikking?) Al deze zaken zijn van belang bij het promoten van je woning en hebben invloed op wie jouw potentiële huurders zijn. Je eigen eisen die je stelt aan jouw huurders voegen we toe aan je huurder-profiel. Wij screenen vervolgens je potentiële gasten en kijken in hoeverre ze een match zijn met je ideale huurder-profiel.

Bnb Management Amsterdam

Meer weten over onze Airbnb host service?

Mail ons of bel ons op +31 6 558 70 776

Woning verhuren? Handige weetjes:

  • Je zult er niet rijk mee worden, maar het verhuren van je woning in Amsterdam kan je een leuke bijverdienste opleveren. Je kunt je vakantie deels terugverdienen als je je woning verhuurt tijdens je eigen vakantie. Dat klinkt goed toch? Hieronder alvast wat advies omtrent het verhuren van je woning.
  • Je kunt meer omzet maken met de verhuur van je woning als je verhuurt aan 3 of aan 4 personen. Dat kan tot wel 30% meer omzet leiden. Als je wat extra ruimte om te slapen kunt creëren, bijvoorbeeld door een extra luchtbed of door het plaatsen van een slaapbank, kan je dat meer omzet opleveren.
  • Laat ons je verwachte huuropbrengst berekenen. We maken een korte analyse van je woning en geven je vrijblijvend een schatting van hoeveel je kunt verdienen bij maximale bezetting. Direct contact met ons? Klik hier.
  • Ga je voor lange tijd weg? No-worries! Ons team van bnb managers zorgt voor het gehele host en verhuurproces. Als je lang op reis gaat en binnen die periode zo lang mogelijk je woning wilt verhuren beheren wij je boekingen, doen de check-in, schoonmaak, linnenservice en natuurlijk de sleuteloverdracht.
  • Je potentiële huurders zien als eerste je profiel op Airbnb of op andere vakantieverhuur platforms. Pas daarna volgt er contact. Voor de beste verhuur is een goed verhuurder-profiel van groot belang. Goede reviews zijn een van de belangrijkste redenen voor potentiële gasten om je woning te boeken. En met een goed profiel heb je meer kans op het binnenhalen van reviews. Krijg je goede reviews, dan trek je toekomstige gasten sneller aan en zul je meer geboekt worden. Kortom, maak het voor je gasten makkelijk om een review achter te laten.
  • Als je je woning in Amsterdam gaat verhuren, neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Zorg dat je op de hoogte bent van alle informatie over tijdelijke (vakantie-) verhuur. Dan voorkom je eventuele nare verrassingen.

Bnb Management Amsterdam – Myhomebnb
Meer weten over onze Airbnb host service?

Mail ons of bel ons op +31 6 558 70 776

Myhomebnb – Bnb management Amsterdam regelt alles voor je

Als je voor het eerst je woning wilt verhuren krijg je met van allerlei dingen te maken waar je eerder nog geen weet van had. We kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit. Bel ons gerust met je vragen. Myhomebnb heeft vele jaren ervaring in vakantieverhuur en ons bnb management team informeert je graag over het verhuren van je woning. Myhomebnb biedt professionele fotografie om je advertentie op airbnb er optimaal uit te laten zien en schrijven passende teksten voor je profiel. Ons gehele bnb management proces omvat uiteraard ook gasten check-in, aanspreekpunt voor je gasten, sleuteloverdracht, schoonmaak, linnenservice, etcetera. Neem graag contact met ons op en kom erachter hoeveel je kunt bijverdienen met het verhuren van jouw woning!

Bnb management Amsterdam - Myhomebnb biedt diverse Airbnb services voor vakantieverhuur in Amsterdam

Start typing and press Enter to search