Expat verhuur

Wil je je woning voor langere periode verhuren? Via Myhomebnb verhuur je je woning eenvoudig aan expats. Wij bieden je woning aan, screenen de huurder en zorgen voor een contract. Tijdens je afwezigheid beheren wij je woning.

Combinatie Vakantieverhuur + Expat verhuur

Ben je langere tijd weg en wil je een maximaal rendement halen uit verhuur van je woning? Myhomebnb zorgt voor een maximale bezetting en rendement door je woning tijdens het hoogseizoen aan te bieden voor vakantieverhuur. Tijdens minder gewilde periodes bieden we je huis aan als woning voor expats.

Nieuwe ideeën – andere mogelijkheden

Heb jij een ander idee voor de verhuur van je woning? Of een unieke ruimte die je wilt aanbieden? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen je helpen je idee te realiseren.

Advies/ vragen

Amsterdam is een pionier op gebied van tijdelijke vakantieverhuur. Onze stad heeft vooruitstrevend beleid gemaakt en staat tijdelijke vakantieverhuur toe. Wel gelden er een aantal regels, zoals een maximale termijn waarin je je woning mag verhuren. Myhomebnb is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. We beantwoorden graag je vragen over dit onderwerp.

Jouw potentiële huuropbrengst weten?

Start typing and press Enter to search